Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rekomendacja do dzisiejszego przepisu: Zrób z podwójnej porcji! Nie mogłam się od tych pysznych i delikatnych placuszków oderwać, są rewelacyjne. Te pyszne placuszki z cukinii robi się bardzo szybko a jeszcze szybciej znikają z talerza. Dodatek pieprzu kajeńskiego dodaje im wspaniałego smaku. Wystarczy mala szczypta.
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 48
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 46
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1554
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1176
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 116
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 48
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 46
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1554
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1176
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 116
Składniki
Cukinie umyc, odciąć z niej końcówki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Starta cukinie posolić, dobrze wymieszać i odstawić na sicie, aby odciekł z niej sok.
Do odciśniętej z soku cukinii dodać starta cebule i czosnek, posiekany koperek, jajka, kasze i doprawić pieprzem. Całość dobrze wymieszać. Placuszki smażyć na zloty kolor, z obu stron na gorącym oleju. Smacznego!