Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kruche mięso i sos o wyrazistym smaku
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2175
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 142
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 247
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2175
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 142
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 247
Składniki
Przygotować marynatę. To miski wlać olej, dodać tymianek, ząbek czosnku, vegetę i zioła prowansalskie.
Mięso natrzeć marynatą. Pozostawić w lodówce na 2 godziny.
Mięso obsmażyć na patelni na odrobinie oleju z każdej strony do zarumienienia.
Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 190 stopni, piec 30 min.
Przygotować sos: ser rozpuścić w śmietance, doprowadzić do wrzenia. doprawić solą i pieprzem.
Polędwiczki podałam z pieczonymi ziemniaczkami z ziołami i mixem sałat z sosem vinegret.
SMACZNEGO!