Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kruche mięso i sos o wyrazistym smaku
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Składniki
Przygotować marynatę. To miski wlać olej, dodać tymianek, ząbek czosnku, vegetę i zioła prowansalskie.
Mięso natrzeć marynatą. Pozostawić w lodówce na 2 godziny.
Mięso obsmażyć na patelni na odrobinie oleju z każdej strony do zarumienienia.
Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 190 stopni, piec 30 min.
Przygotować sos: ser rozpuścić w śmietance, doprowadzić do wrzenia. doprawić solą i pieprzem.
Polędwiczki podałam z pieczonymi ziemniaczkami z ziołami i mixem sałat z sosem vinegret.
SMACZNEGO!