Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidorki na ostro"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
Ocet zagotuj z posiekanym czosnkiem, gorczycą, liśćmi laurowymi, papryczką chili, cukrem i solą. Słoik wyparz, ułóż w nim pomidorki, oprósz ziołami i zalej gorącą marynatą.
Zakręć słoik i odwróć dnem do góry na ok. 10 minut. Odstaw w ciemne i chłodne miejsce. Pomidorki podawaj do mięs i kanapek.Źródło: Na żywo