Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 70
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 189
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 70
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 189
Składniki
Filety umyć, osuszyć, pokroić w dość dużą kostke. Cebulke posiekać, zeszklić na oleju, dodać mięso. Gdy mięso się zrumieni dodać kukurydze i fasole z zalewą. Dusić 10 minut, po tym czasie dodać koncentrat i przyprawy do smaku. Ryż ugotować, odcedzić, rozdzielić na tależe i polać potrawką. SMACZNEGO!!!