Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Filety umyć, osuszyć, pokroić w dość dużą kostke. Cebulke posiekać, zeszklić na oleju, dodać mięso. Gdy mięso się zrumieni dodać kukurydze i fasole z zalewą. Dusić 10 minut, po tym czasie dodać koncentrat i przyprawy do smaku. Ryż ugotować, odcedzić, rozdzielić na tależe i polać potrawką. SMACZNEGO!!!