Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Potrawka wieprzowa"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Fasolkę szparagową przebierz, umyj i potnij na mniejsze części.
Cebulę posiekaj, ząbki czosnku przeciśnij przez praskę.
Mięso pokrój w kostkę, przesmaż na oleju i zalej taką ilością wody, żeby pokryła całą wieprzowinę. Dopraw solą z pieprzem i gotuj.
Na patelni zeszklij cebulę i czosnek, dodaj fasolkę żółtą i zieloną, a po chwili połącz z mięsem.
Gotuj całość do miękkości. Na koniec zagęść mąką ziemniaczaną.
Czas przygotowania: 44 min, ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax