Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przetwory z pomidorów"
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3121
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 417
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 112
Kofty do bliskowschodnia odmiana szaszłyków. Mnogość występujących w nich prz...
Odsłon: 3121
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 417
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 112
Składniki
Słoiki wyparzam. Pomidory myję, osuszam. Na dno każdego słoika wkładam po łyżeczce przyprawy, 1/3 łyżeczki gorczycy, po 2 ząbki czosnku, koper. Następnie układam pomidory.
zalewy zagotowuję, lekko studzę, zalewam pomidorki. Słoiki szybko zakręcam, odstawiam do kiszenia w chłodne miejsce.
30 min • Porcja 16 kcal • Koszt słoika 1,70 zł • Przepis na ok. 4 słoiki 0,5 lŹródło: Kobieta i życie