Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przetwory z pomidorów"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Słoiki wyparzam. Pomidory myję, osuszam. Na dno każdego słoika wkładam po łyżeczce przyprawy, 1/3 łyżeczki gorczycy, po 2 ząbki czosnku, koper. Następnie układam pomidory.
zalewy zagotowuję, lekko studzę, zalewam pomidorki. Słoiki szybko zakręcam, odstawiam do kiszenia w chłodne miejsce.
30 min • Porcja 16 kcal • Koszt słoika 1,70 zł • Przepis na ok. 4 słoiki 0,5 lŹródło: Kobieta i życie