Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry i prosty do zrobienia Pstrąg ...
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 70
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 189
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 70
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1191
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 189
Składniki
Czyścimy Pstraga z łusek. Następnie przygoowywujemy farsz z Cebuli, pieczarek i boczku.Smażymy wszystko dodając pieprz i sól. Następnie rozpuść czosnek granulowany w oleju (Najlepiej jest mieć świeży zblendrowany z olejem) i namaczaj nim pstrąga. Później do pstrąga włóż ten przygotowany farsz...Smaż go na grillu ( no teraz to chyab zostaje nam patelnia grillowa ) Życzę smacznego...:) Rybkę polecam jeść z frytkami i surówką z kiszonej kapusty....