Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry i prosty do zrobienia Pstrąg ...
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12170
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12170
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Czyścimy Pstraga z łusek. Następnie przygoowywujemy farsz z Cebuli, pieczarek i boczku.Smażymy wszystko dodając pieprz i sól. Następnie rozpuść czosnek granulowany w oleju (Najlepiej jest mieć świeży zblendrowany z olejem) i namaczaj nim pstrąga. Później do pstrąga włóż ten przygotowany farsz...Smaż go na grillu ( no teraz to chyab zostaje nam patelnia grillowa ) Życzę smacznego...:) Rybkę polecam jeść z frytkami i surówką z kiszonej kapusty....