Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiazkowa potrawa na moim bozonarodzeniowym stole, moj maz zawsze sie nim zachwyca. Poprostu pyszne...
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10155
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2778
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1894
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 731
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3996
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10155
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2778
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1894
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 731
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3996
Składniki
Pstragi oczyscic i skropic sokiem wycisnietym z dwoch cytryn. Natrzec sola i pieprzem. Odstawic w chlodne miejsce na 30 minut. Pieczarki i cebule drobno posiekac, doprawic i usmazyc na zloto.Wystudzic. Natke pietruszki posiekac i dodac razem z zoltkami i koniakiem do wystudzonych pieczarek.Wymieszac, tak przygotowanym farszem nadziewac kazdego pstraga i oblozyc go dookola. Zawinac w pergamin i piec w 200C przez mniej wiecej 45 minut. Przed podaniem oblozyc kazda rybe pokrojona w lodeczki cytryna.