Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiazkowa potrawa na moim bozonarodzeniowym stole, moj maz zawsze sie nim zachwyca. Poprostu pyszne...
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 777
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 621
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 40
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1852
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 777
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 621
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 40
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1852
Składniki
Pstragi oczyscic i skropic sokiem wycisnietym z dwoch cytryn. Natrzec sola i pieprzem. Odstawic w chlodne miejsce na 30 minut. Pieczarki i cebule drobno posiekac, doprawic i usmazyc na zloto.Wystudzic. Natke pietruszki posiekac i dodac razem z zoltkami i koniakiem do wystudzonych pieczarek.Wymieszac, tak przygotowanym farszem nadziewac kazdego pstraga i oblozyc go dookola. Zawinac w pergamin i piec w 200C przez mniej wiecej 45 minut. Przed podaniem oblozyc kazda rybe pokrojona w lodeczki cytryna.