Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiazkowa potrawa na moim bozonarodzeniowym stole, moj maz zawsze sie nim zachwyca. Poprostu pyszne...
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1478
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 561
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1478
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 561
Składniki
Pstragi oczyscic i skropic sokiem wycisnietym z dwoch cytryn. Natrzec sola i pieprzem. Odstawic w chlodne miejsce na 30 minut. Pieczarki i cebule drobno posiekac, doprawic i usmazyc na zloto.Wystudzic. Natke pietruszki posiekac i dodac razem z zoltkami i koniakiem do wystudzonych pieczarek.Wymieszac, tak przygotowanym farszem nadziewac kazdego pstraga i oblozyc go dookola. Zawinac w pergamin i piec w 200C przez mniej wiecej 45 minut. Przed podaniem oblozyc kazda rybe pokrojona w lodeczki cytryna.