Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrąg z odrobiną słodyczy"
Pyszna i prosta przekąska, która może zastąpić chipsy :) Możemy je zajadać ró...
Odsłon: 14102
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1353
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 1007
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 558
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1353
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 1007
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 558
Składniki
Filety umyj, oprósz solą i pieprzem, odstaw. Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórę, pokrój w plastry. Brzoskwinie obierz, pokrój w cząstki.
Na patelni rozgrzej masło. Dodaj miód, sok z cytryny, wino, sól i pieprz. Duś chwilę. Wkładaj plastry pomidorów i brzoskwiń, smaż krótko.
Rozgrzej olej na drugiej patelni. Ułóż rybę skórą do dołu, smaż trzy minuty. Przewróć, smaż jeszcze minutę. Na talerzach układaj pomidory z brzoskwinią, na nich filet, udekoruj bazylią. Podawaj z bagietką lub ziemniakami.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Dania główne
Risotto z kalarepą
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Rolada serowa
Rolada serowa to bardzo ciekawy sposób podania… mięsa. Wbrew temu bowiem, co...
Odsłon: 1090
Królik w sosie winno chrzanowym
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 274