Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pulpeciki ogniste w ostrym sosie"
Świąteczne smaki.
Odsłon: 88
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 53
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 98
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 191
Świąteczne smaki.
Odsłon: 88
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 53
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 98
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 191
Składniki
Mięso połącz z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku, jajkiem, czosnkiem niedźwiedzim, bułką tartą, chilli. Wymieszaj. Uformuj kotleciki. Nabijaj na patyczki, smaż na niewielkiej ilości oleju na patelni grillowej z każdej strony po 10 minut.
Paprykę upiecz, zdejmij skórkę, pokrój. Cebule pokrój, zeszklij, dodaj słodką i ostrą paprykę, curry, pomidory, podpieczoną paprykę, kukurydzę, kolendrę, sól i pieprz. Duś 30 minut. Podawaj z kotletami.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień