Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414763
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414763
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Składniki
kapustę poszatkować na cienkie wióreczki. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać ,na końcu dodac kapustę i przyprawy. Musi być dość ostro
Uformować pulpety dość duże, obsmażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.
Włożyć do głębokiego naczynia , przelać również tłuszcz ze smażenia i uzupełnić wodą. Pod koniec gotowania dodać koncentrat i doprawić sos przyprawami na ostro.