Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy masz ochotę na coś słodkiego już w tej chwili, polecam ten deser. Jest doskonały.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 845
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4110
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 845
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4110
Składniki
Składniki na 1 porcję: 5 herbatników maślanych 5 herbatników maślano-kakaowych konfitury truskawkowe pół szklanki przegotowanej ciepłej wody bita śmietana
Sposób przygotowania: 1. Herbatniki jasne i ciemne rozdzielić do dwóch miseczek i zalać ciepłą wodą (ok. ćwierć szklanki wody do każdej miseczki), poczekać aż rozmiękną i zamieszać do uzyskania gładkiej masy
2. Składniki układać warstwami w pucharku (jasne herbatniki/konfitura truskawkowa/ciemne herbatniki/bita śmietana) Deser najlepiej prezentuje się w przezroczystym pucharku