Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1porcja 594 kcal B-34 g \ T-34 g \ W-35 g \ BŁ-7 g
patelnia
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 217
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 950
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1273
Polecam na kolację.
Odsłon: 172
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 217
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 950
Coraz częściej wśrod naszych gości pojawiają się ludzie którzy nie jedzą mięs...
Odsłon: 1273
Polecam na kolację.
Odsłon: 172
Składniki
Na patelni rozgrzej oliwę. Wrzuć pokrojoną cebulkę i podsmaż. Dodaj pokrojonego na plastry pomidora oraz połowę szpinaku. Jaja roztrzep razem z pieprzem i solą. Wylej na patelnię z pomidorami i szpinakiem. Posyp częścią sera mozzarella. Placek tortilli ułóż na składnikach i dociśnij. Smaż chwilę, a gdy masa jajeczna będzie ścięta, obróć na drugą stronę (możesz sobie pomóc talerzem). Dorzuć pokrojonego łososia, ser feta oraz resztę szpinaku. Posyp serem. Złóż na pół i podgrzewaj jeszcze chwilę. Smacznego!