Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1porcja 594 kcal B-34 g \ T-34 g \ W-35 g \ BŁ-7 g
patelnia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2587
Składniki
Na patelni rozgrzej oliwę. Wrzuć pokrojoną cebulkę i podsmaż. Dodaj pokrojonego na plastry pomidora oraz połowę szpinaku. Jaja roztrzep razem z pieprzem i solą. Wylej na patelnię z pomidorami i szpinakiem. Posyp częścią sera mozzarella. Placek tortilli ułóż na składnikach i dociśnij. Smaż chwilę, a gdy masa jajeczna będzie ścięta, obróć na drugą stronę (możesz sobie pomóc talerzem). Dorzuć pokrojonego łososia, ser feta oraz resztę szpinaku. Posyp serem. Złóż na pół i podgrzewaj jeszcze chwilę. Smacznego!