Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1porcja 594 kcal B-34 g \ T-34 g \ W-35 g \ BŁ-7 g
patelnia
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36025
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 373
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 113
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9180
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36025
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 373
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 113
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9180
Składniki
Na patelni rozgrzej oliwę. Wrzuć pokrojoną cebulkę i podsmaż. Dodaj pokrojonego na plastry pomidora oraz połowę szpinaku. Jaja roztrzep razem z pieprzem i solą. Wylej na patelnię z pomidorami i szpinakiem. Posyp częścią sera mozzarella. Placek tortilli ułóż na składnikach i dociśnij. Smaż chwilę, a gdy masa jajeczna będzie ścięta, obróć na drugą stronę (możesz sobie pomóc talerzem). Dorzuć pokrojonego łososia, ser feta oraz resztę szpinaku. Posyp serem. Złóż na pół i podgrzewaj jeszcze chwilę. Smacznego!