Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycące danie
Garnek, patelnia
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5840
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9670
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 300
Składniki
W garnku na dwóch łyżkach masła podsmażyć posiekaną szalotkę Równocześnie przygotować bulion
Gdy szalotka się zadymieni, wsypać ryż i zalać go ½ szklanki wina białego
Gdy wino wyparuje, powoli dodawać bulion aż dodana ilość nie wygotuje się (wtedy dodać kolejną porcję bulionu)
Szparagi umyć i uciąć twarde końcówki Na patelni z masłem i czosnkiem przysmażyć pokrojone szparagi i pieczarki
Gdy pieczarki i szparagi się zarumienią, dodać je do ryżu
Dodać pokrojoną szynkę
Zetrzeć parmezan i dodać do dania. wymieszać