Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie powstało z kategorii- co zrobić z mięsa gotowanego z rosołu
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2149
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Mięso z rosołu obierz, drobniutko posiekaj lub zmiel, dodaj przyprawy , kaszkę mannę , troszkę rosołu. Wymieszaj
Plastry boczku rozłóż, na to wyrobione mięso, zwiń w roladę.
Piecz na papierze w temperaturze 200 stopni aż boczek będzie ładnie opieczony. Jedliśmy do obiadu , ale na kanapkę też jest super. Smacznego !!