Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie powstało z kategorii- co zrobić z mięsa gotowanego z rosołu
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Składniki
Mięso z rosołu obierz, drobniutko posiekaj lub zmiel, dodaj przyprawy , kaszkę mannę , troszkę rosołu. Wymieszaj
Plastry boczku rozłóż, na to wyrobione mięso, zwiń w roladę.
Piecz na papierze w temperaturze 200 stopni aż boczek będzie ładnie opieczony. Jedliśmy do obiadu , ale na kanapkę też jest super. Smacznego !!