Do góry

Dania główne Przepis na:

Rolada z boczkiem

Rolada z boczkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 41 Ocena: 156

Dodano:

Odsłon: 135

Danie powstało z kategorii- co zrobić z mięsa gotowanego z rosołu

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso z rosołu obierz, drobniutko posiekaj lub zmiel, dodaj przyprawy , kaszkę mannę , troszkę rosołu. Wymieszaj

  2. Plastry boczku rozłóż, na to wyrobione mięso, zwiń w roladę.

  3. Piecz na papierze w temperaturze 200 stopni aż boczek będzie ładnie opieczony.



    Jedliśmy do obiadu , ale na kanapkę też jest super.


    Smacznego !!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń