Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z drobiu z farszem brokułowym i sosem paprykowym to co na zdjęciu.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 210
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 210
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Filet podzielic na cztery części wzdłuż,rozklepac,brokuł obgotowac zmiksowac dodac jajko soł pieprz wyłożyc na mięso zawinąc roladkę w folię spożywczą ,gotowac na parze ok 25min, sos:paprykę pokroic podzmażyc na maśle podlac wodą udusic do miękkości,dla smaku można dodac trochę marymowanej papryki,sól ,trochę curry,zmiksowac.papryki i wody powinno byc tyle że po zmiksowaniu sos ma konsystencję gęstej śmietany. Roladki wyjąc z folii przekroic na pól,polac sosem podawac z ziemniaczkami