Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki ze szpinakiem"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Schab umyj, osusz i pokrój na kotlety. Rozbij tłuczkiem na duże, cienkie plastry, posól. Na patelni podsmaż drobno posiekaną cebulę i czosnek, dodaj szpinak, pieprz i sól. Duś do miękkości.
Na kotlety wyłóż szpinak, połóż po plasterku szynki i sera. Ciasno zawiń i zepnij wykałaczkami. Maczaj w roztrzepanym jajku oraz mące i smaż na rozgrzanym oleju.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień