Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki ze szpinakiem"
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5257
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4673
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5257
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17162
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2488
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4673
Składniki
Schab umyj, osusz i pokrój na kotlety. Rozbij tłuczkiem na duże, cienkie plastry, posól. Na patelni podsmaż drobno posiekaną cebulę i czosnek, dodaj szpinak, pieprz i sól. Duś do miękkości.
Na kotlety wyłóż szpinak, połóż po plasterku szynki i sera. Ciasno zawiń i zepnij wykałaczkami. Maczaj w roztrzepanym jajku oraz mące i smaż na rozgrzanym oleju.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień