Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeżą, oczyszczoną rybę i krewetki płuczemy, osuszamy i wykładamy na aluminiową blaszkę przeznaczoną na grill, wcześniej posmarowaną oliwą. Na bokach robimy kilka nacięć . Solimy, pieprzymy i do środka ryby wkładamy plastry cytryny, ząbek czosnku, natkę pietruszki, tymianek. Smarujemy oliwą na zewnątrz i na górę kładziemy pomidorki. Grillujemy 15-20 minuty z każdej strony. Smacznego
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 79
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 34
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 79
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2815
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4178
Składniki
Sól,pieprz,cytryna,zioła ,pietruszka i pomidorki. To jest nam potrzebne do przygotowania tego dania. Około 15-20 minuty na stronę, przewracamy w trakcie grillowania i sprawdzamy czy jest dobrze upieczona. Ten sam czas dla krewetek.