Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeżą, oczyszczoną rybę i krewetki płuczemy, osuszamy i wykładamy na aluminiową blaszkę przeznaczoną na grill, wcześniej posmarowaną oliwą. Na bokach robimy kilka nacięć . Solimy, pieprzymy i do środka ryby wkładamy plastry cytryny, ząbek czosnku, natkę pietruszki, tymianek. Smarujemy oliwą na zewnątrz i na górę kładziemy pomidorki. Grillujemy 15-20 minuty z każdej strony. Smacznego
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 131
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Sól,pieprz,cytryna,zioła ,pietruszka i pomidorki. To jest nam potrzebne do przygotowania tego dania. Około 15-20 minuty na stronę, przewracamy w trakcie grillowania i sprawdzamy czy jest dobrze upieczona. Ten sam czas dla krewetek.