Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba w cieście po japońsku"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1258
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1282
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 219
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1258
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1282
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 219
Składniki
Wymieszaj na ciasto, po czym zanurz w nim kawałki ryby i usmaż na oleju.
zalewy zagotuj.
Rybę i warzywa ułóż warstwami w salaterce, zalej gorącą zalewą i odstaw na noc do schłodzenia.
Danie serwuj z pieczywem udekorowane cytryną.Źródło: Kurier TV