Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
umyć rybę całą ją posolić ,troszkę porościnać,rzeby lepiej sos wsiągł,odstawic rybę.Ugotować warzywa i ryż ,pużniej wlać olwię to garnka przygżać ją ,a następnie rozkucić sos w proszku z ciepłą wodą.
Następnie wrzucić warzywa i ryż do garnka i gotować 5/6 min puzniej włożyć rybę i gotwać ją troche posoić dać przypraw i pieprzu.Na konec polac danie olwą.