Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny smak.
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5129
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 607
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5129
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 607
Składniki
umyć rybę całą ją posolić ,troszkę porościnać,rzeby lepiej sos wsiągł,odstawic rybę.Ugotować warzywa i ryż ,pużniej wlać olwię to garnka przygżać ją ,a następnie rozkucić sos w proszku z ciepłą wodą.
Następnie wrzucić warzywa i ryż do garnka i gotować 5/6 min puzniej włożyć rybę i gotwać ją troche posoić dać przypraw i pieprzu.Na konec polac danie olwą.