Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli jak zrobić smaczny obiad gdy w lodówce pusto.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Do garnka wsypujemy warzywa, zalewamy wodą i gotujemy. W drugim garnku gotujemy ryż. Na patelni podsmażamy kiełbaskę cebulę i czosnek. Gdy warzywa zmiękną miksujemy je(najlepiej żeby w garnku pozostało nieco wody w gotowania warzyw)Do zmiksowanych warzyw dodajemy zawartość patelni i ugotowany ryż. Danie nie jest efektowne jeżeli chodzi o wygląd ale smak boski głownie dzięki zmiksowanym warzywom. Na codzienny obiadek idealne!!!