Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli jak zrobić smaczny obiad gdy w lodówce pusto.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Składniki
Do garnka wsypujemy warzywa, zalewamy wodą i gotujemy. W drugim garnku gotujemy ryż. Na patelni podsmażamy kiełbaskę cebulę i czosnek. Gdy warzywa zmiękną miksujemy je(najlepiej żeby w garnku pozostało nieco wody w gotowania warzyw)Do zmiksowanych warzyw dodajemy zawartość patelni i ugotowany ryż. Danie nie jest efektowne jeżeli chodzi o wygląd ale smak boski głownie dzięki zmiksowanym warzywom. Na codzienny obiadek idealne!!!