Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli jak zrobić smaczny obiad gdy w lodówce pusto.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2751
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1276
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 732
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2751
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1276
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 732
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Składniki
Do garnka wsypujemy warzywa, zalewamy wodą i gotujemy. W drugim garnku gotujemy ryż. Na patelni podsmażamy kiełbaskę cebulę i czosnek. Gdy warzywa zmiękną miksujemy je(najlepiej żeby w garnku pozostało nieco wody w gotowania warzyw)Do zmiksowanych warzyw dodajemy zawartość patelni i ugotowany ryż. Danie nie jest efektowne jeżeli chodzi o wygląd ale smak boski głownie dzięki zmiksowanym warzywom. Na codzienny obiadek idealne!!!