Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25138
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25138
Składniki
woda, sól, cukier i ocet zagotować 1 minute
buraczki ugotować w skórkach (na pół miękko), obrać i zetrzeć na grubych oczkach
kapustę poszatkować
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę i dodać do zalewy, gotować 5 minut
buraki i kapustę dodać do zalewy, wymieszać i zagotować
nakładać do słoiczków i pasteryzować około 7-10 min