Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 437
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2366
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38679
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1360
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 437
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2366
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38679
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1360
Składniki
woda, sól, cukier i ocet zagotować 1 minute
buraczki ugotować w skórkach (na pół miękko), obrać i zetrzeć na grubych oczkach
kapustę poszatkować
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę i dodać do zalewy, gotować 5 minut
buraki i kapustę dodać do zalewy, wymieszać i zagotować
nakładać do słoiczków i pasteryzować około 7-10 min