Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne smak taki jak śledziki z puszki.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8637
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3062
Polecam.
Odsłon: 1859
Polecam.
Odsłon: 541
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8637
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3062
Polecam.
Odsłon: 1859
Polecam.
Odsłon: 541
Składniki
Skórę najlepiej ściągnąć pod gorącą wodą z zamrożonych filetów.Wszystkie składniki zagotować 7 minut. Następnie pokroić śledzie w dowolny sposób i wrzucić do wywaru gotować 5 minut. Śledzie są gotowe na drugi dzień. Smacznego!