Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne smak taki jak śledziki z puszki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Skórę najlepiej ściągnąć pod gorącą wodą z zamrożonych filetów.Wszystkie składniki zagotować 7 minut. Następnie pokroić śledzie w dowolny sposób i wrzucić do wywaru gotować 5 minut. Śledzie są gotowe na drugi dzień. Smacznego!