Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne smak taki jak śledziki z puszki.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2625
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 865
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2625
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 865
Składniki
Skórę najlepiej ściągnąć pod gorącą wodą z zamrożonych filetów.Wszystkie składniki zagotować 7 minut. Następnie pokroić śledzie w dowolny sposób i wrzucić do wywaru gotować 5 minut. Śledzie są gotowe na drugi dzień. Smacznego!