Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodkie naleśniki"
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 221
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 717
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 96
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 221
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 717
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 96
Składniki
Wydrylowane czereśnie zasyp cukrem. Zagotuj, po czym odlej sok.
Ser wymieszaj z cukrem wanilinowym i śmietaną.
Do miski przesyp przez sito mąkę pszenną. Dodaj roztrzepane jajka, szczyptę soli oraz łyżeczkę cukru wanilinowego. Całość wymieszaj z mlekiem i olejem.
Z ciasta usmaż naleśniki.Posmaruj je twarogiem, nałóż czereśnie i złóż w ruloniki. Polej czekoladą.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 270. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax