Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy smak mięsa, najpierw słodki, później pikantny.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 918
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23027
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15443
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 918
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23027
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15443
Składniki
Udziec płuczemy, kroimy na mniejsze kawałki. Zalewamy wodą. Zagotowujemy. Następnie przyprawiamy kucharkiem, musztardą i miodem. Gotujemy do miękkości.
Polecam także zrobić taką marynatę: ok. 5 łyżek oliwy z oliwek, ta sama ilość musztardy, miodu i kucharka. Wymieszać. Posmarować surowe mięso. W przykrytej misce trzymać w lodówce ok. 12 godzin. Następnego dnia zalać wodą, wykorzystać do tego całą marynatę która zostanie w misce. Mięso bardziej przejdzie smakiem.