Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy smak mięsa, najpierw słodki, później pikantny.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 329
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8828
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 329
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8828
Składniki
Udziec płuczemy, kroimy na mniejsze kawałki. Zalewamy wodą. Zagotowujemy. Następnie przyprawiamy kucharkiem, musztardą i miodem. Gotujemy do miękkości.
Polecam także zrobić taką marynatę: ok. 5 łyżek oliwy z oliwek, ta sama ilość musztardy, miodu i kucharka. Wymieszać. Posmarować surowe mięso. W przykrytej misce trzymać w lodówce ok. 12 godzin. Następnego dnia zalać wodą, wykorzystać do tego całą marynatę która zostanie w misce. Mięso bardziej przejdzie smakiem.