Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre do mięs zamiast surówki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1313
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18477
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1313
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18477
Składniki
Kroimy marchewkę w słupki, paprykę w kwadraty ( 2x2cm), cebulę w piórka a cukinię w talarki albo półksiężyce.
Smażymy na oleju najpierw marchewkę aż się zacznie robić miękka. Wtedy wrzucamy paprykę z cebulą. Mieszamy aż się zeszkli cebulka i wtedy wrzucamy cukinię. Smażymy aż się cukinia zrobi lekko miękka. Solimy, pieprzymy wg uznania.