Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapewne na smakerze wiele przepisów na spaghetti już się znalazło, w końcu jest to popularne i klasyczne danie, jednak ja swój "styl" w spaghetti wypracowywałam długo, walcząc z sosami z torebek i słoików i chciałabym się tym "stylem" podzielić... http://ugotowaneserce.blogspot.com/
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1919
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3873
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3666
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1919
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3873
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3666
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 469
Składniki
Przysmażamy pół kilo mięsa mielonego a gdy już jest gotowe (zazwyczaj po około 10minutach) dodajemy posiekaną jedną niewielką cebulę i ok.4-6 ząbków czosnku(im więcej tym lepiej) i pod przykryciem dusimy około pięciu minut (cebula powinna zmięknąć). Wstawiamy wodę na makaron.
Następnie dodajemy do mięsa dwie puszki pomidorów (najlepiej w kawałkach) i zostawiamy do wrzenia.
Czas na doprawianie-sól i dużo pieprzu (wole pikantne), oregano, bazylia (świeża, siekana) i gotujemy jeszcze troszkę.
Pozostaje nam nałożyć i posypać startym serem ... i szamać ! ;) * Wolę "polewanie" makaronu sosem niż mieszanie na patelni, jednak jeśli wolicie,możecie zrobić inaczej.