Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Spaghetti z łososiem i szpinakiem"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3839
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414706
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2388
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3839
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414706
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2388
Składniki
??Filet łososia umyj, osusz i pokrój w dość dużą kostkę. Następnie skrop rybę sokiem z cytryny i przypraw do smaku solą, pieprzem oraz warzywkiem. Tak przygotowaną usmaż na oleju.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gotowy odcedź.
Szpinak przepłucz i osusz. Posiekany przesmaż około 5 minut na oleju pozosta łym po rybie. Dopraw go solą, a następnie dodaj mascarpone oraz łososia. Całość delikatnie podgrzej, po czym zdejmij z ognia.
Do składników na patelni dołóż ugotowany już makaron oraz pokrojone na pół pomidorki. Danie wymieszaj i rozłóż na talerze.
Gotową potrawę posyp posiekanym koperkiem.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 360. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax