Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Spaghetti z łososiem i szpinakiem"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2754
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 81
Składniki
??Filet łososia umyj, osusz i pokrój w dość dużą kostkę. Następnie skrop rybę sokiem z cytryny i przypraw do smaku solą, pieprzem oraz warzywkiem. Tak przygotowaną usmaż na oleju.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gotowy odcedź.
Szpinak przepłucz i osusz. Posiekany przesmaż około 5 minut na oleju pozosta łym po rybie. Dopraw go solą, a następnie dodaj mascarpone oraz łososia. Całość delikatnie podgrzej, po czym zdejmij z ognia.
Do składników na patelni dołóż ugotowany już makaron oraz pokrojone na pół pomidorki. Danie wymieszaj i rozłóż na talerze.
Gotową potrawę posyp posiekanym koperkiem.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 360. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax