Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 416
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 531
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 24
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 89
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 416
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 531
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 24
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 89
Składniki
Pokroic mieso na steki, nastepnie rozbic na grubosc 1 cm.Rozgrzac na patelni olej i dodac czosnek ,obsmazyc mieso do momentu ,az uzyska brazowy kolor.Dodac pokrojona wczesniej cebule oraz pieprz,sol i curry do smaku.Dusic przez godz.(nalezy pilnowac,aby sos nie wyparowal).Pokroic zielona papryke w paski i podsmazyc na osobnej patelni na malej ilosci tluszczu wraz z pozostala druga pokrojona cebula,.Podsmazone warzywa nalezy dodac do uduszonego miesa .Wrzuc pokrojone grzyby i dus wszystko jeszcze przez 20 min.