Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1823
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1823
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Składniki
Pokroic mieso na steki, nastepnie rozbic na grubosc 1 cm.Rozgrzac na patelni olej i dodac czosnek ,obsmazyc mieso do momentu ,az uzyska brazowy kolor.Dodac pokrojona wczesniej cebule oraz pieprz,sol i curry do smaku.Dusic przez godz.(nalezy pilnowac,aby sos nie wyparowal).Pokroic zielona papryke w paski i podsmazyc na osobnej patelni na malej ilosci tluszczu wraz z pozostala druga pokrojona cebula,.Podsmazone warzywa nalezy dodac do uduszonego miesa .Wrzuc pokrojone grzyby i dus wszystko jeszcze przez 20 min.