Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6610
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2126
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6610
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2126
 
         
        Składniki
Steki rozbij, popieprz, usmaż z obu stron na oleju (po ok. 7 min na każdą ze stron). Przełóż. Wylej tłuszcz z patelni, wlej wino, dodaj posiekany tymianek, listek, sos worcester i cukier. Zagotuj, mieszając. Gotuj sos 3 minuty, wyjmij listek. Wkładaj po kawałku masło i rozbijaj sos trzepaczką, przypraw do smaku. Polej steki.