Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczną i prostą przekąskę pita. Podobnie jak pizza, ale szybciej i łatwiej przygotować. Okazuje się miękkie i delikatne ciasto oraz soczyste nadzienie, które można dostosować do własnego gustu.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Składniki
Wymieszaj jajka i mleko, a także trochę soli. Nasmaruj arkusz chleba pita, połóż drugi na wierzchu i również nasmaruj. Na trzecim blasze rozłożyć nadzienie i piec 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200C.