Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczną i prostą przekąskę pita. Podobnie jak pizza, ale szybciej i łatwiej przygotować. Okazuje się miękkie i delikatne ciasto oraz soczyste nadzienie, które można dostosować do własnego gustu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3269
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 195
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 69
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 103
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3269
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 195
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 69
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 103
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 79
Składniki
Wymieszaj jajka i mleko, a także trochę soli. Nasmaruj arkusz chleba pita, połóż drugi na wierzchu i również nasmaruj. Na trzecim blasze rozłożyć nadzienie i piec 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200C.