Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczną i prostą przekąskę pita. Podobnie jak pizza, ale szybciej i łatwiej przygotować. Okazuje się miękkie i delikatne ciasto oraz soczyste nadzienie, które można dostosować do własnego gustu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13928
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1604
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15637
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6357
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13928
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1604
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15637
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6357
Składniki
Wymieszaj jajka i mleko, a także trochę soli. Nasmaruj arkusz chleba pita, połóż drugi na wierzchu i również nasmaruj. Na trzecim blasze rozłożyć nadzienie i piec 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200C.