Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczną i prostą przekąskę pita. Podobnie jak pizza, ale szybciej i łatwiej przygotować. Okazuje się miękkie i delikatne ciasto oraz soczyste nadzienie, które można dostosować do własnego gustu.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16244
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4984
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16244
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4984
Składniki
Wymieszaj jajka i mleko, a także trochę soli. Nasmaruj arkusz chleba pita, połóż drugi na wierzchu i również nasmaruj. Na trzecim blasze rozłożyć nadzienie i piec 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200C.