Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczną i prostą przekąskę pita. Podobnie jak pizza, ale szybciej i łatwiej przygotować. Okazuje się miękkie i delikatne ciasto oraz soczyste nadzienie, które można dostosować do własnego gustu.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2487
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1574
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2487
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1574
Składniki
Wymieszaj jajka i mleko, a także trochę soli. Nasmaruj arkusz chleba pita, połóż drugi na wierzchu i również nasmaruj. Na trzecim blasze rozłożyć nadzienie i piec 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200C.