Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1127
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13140
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1127
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13140
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, ugotować do miękkości. Cebulę drobno pokroić, ogórki i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Gdy kapusta wystygnie połączyć wszystkie składniki, dodać olej lub oliwę, doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić do przegryzienia.