Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4268
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11636
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6656
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5531
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13738
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4268
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11636
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6656
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5531
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13738
Składniki
Gotujemy wywar z warzyw ,marchew starta na jarzyniowce ,ziemniaki pokrojone w kostke.
Z mąki i wody robimy kluseczki wrzucamy gdy warzywa sie ugotuja.
Boczek i cebule przesmazamy na patelni.Razem z tluszczem wrzucamy do zupy.
Kapuste kwaszona kladziemy na talerz zalewamy goraca zupa ;)SMACZNEGO Mozna rowniez dodac swojska kielbase;)