Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Gotujemy wywar z warzyw ,marchew starta na jarzyniowce ,ziemniaki pokrojone w kostke.
Z mąki i wody robimy kluseczki wrzucamy gdy warzywa sie ugotuja.
Boczek i cebule przesmazamy na patelni.Razem z tluszczem wrzucamy do zupy.
Kapuste kwaszona kladziemy na talerz zalewamy goraca zupa ;)SMACZNEGO Mozna rowniez dodac swojska kielbase;)