Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19251
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19251
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13041
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1687
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Gotujemy wywar z warzyw ,marchew starta na jarzyniowce ,ziemniaki pokrojone w kostke.
Z mąki i wody robimy kluseczki wrzucamy gdy warzywa sie ugotuja.
Boczek i cebule przesmazamy na patelni.Razem z tluszczem wrzucamy do zupy.
Kapuste kwaszona kladziemy na talerz zalewamy goraca zupa ;)SMACZNEGO Mozna rowniez dodac swojska kielbase;)