Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieszy zarówno oko jak i podniebienie. A jeśli wcześniej przygotuje się mięsko to kilka minut w kuchni i po chwili można zaskoczyć gości.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 606
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2650
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1888
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1209
Świąteczne smaki.
Odsłon: 165
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1742
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 606
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2650
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1888
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1209
Świąteczne smaki.
Odsłon: 165
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1742
Składniki
Kurczaka pokroić na małe kawałki, obrypać przyprawami, polać piwem i zostawić na godzinę. Cebulę pokroić w talarki, obrane mango i paprykę w niewielką kostkę. Kawałki kurczaka obtaczać w sezamie a następnie nabijać na patyczki do szaszłyków w kolejności: mango, kurczak, cebula, papryka. Piec w piekarniku lub na grillu, aż mięsko będzie przypieczone.