Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki z pieczarkami"
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 620
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1291
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458030
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1551
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2320
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 620
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1291
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458030
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1551
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2320
Składniki
Mięso opłucz, osusz, pokrój na kawałki. Cukinię wyszoruj, pokrój w plasterki. Pieczarki opłucz, większe przekrój na połówki. Oczyść papryki, miąższ pokrój na kawałki. Pomidorki koktajlowe umyj, żółte po opłukaniu pokrój.
Przygotuj drewniane patyczki do szaszłyków, namocz je w zimnej wodzie. Na przemian nadziewaj mięso, cukinię, kawałki papryki, pomidorki koktajlowe, pieczarki. Ułóż na tacce.
Obok rozłóż żółte pomidory. Całość skrop olejem, oprósz solą i pieprzem. Grilluj 25 minut.
czas ok. 35 min; porcja – 180 kcal, cena 2,80 złŹródło: Świat kobiety