Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Estetyczne, lekkostrawne, smaczne;-)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1375
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1375
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Łososia kroimy w kostkę o grubości 1,5cm na 1,5cm. Nadziewamy na patyczki do szaszłyków, przyprawiamy solą morską oraz świeżo zmielonym pieprzem.
Rybę smażymy na oliwie z dodatkiem masła.
Przygotowujemy ciasto na placki cukiniowe poprzez dodanie startych: cukini oraz ugotowanych ziemników do tego mąka pszenna, jajko, sól oraz pieprz.
Placuszki smażymy na oliwie aby były rumiane.
Pomidorki koktajlowe smażymy chwilkę na oliwie.
Układamy wszystko na talerzu, dekorujemy rozmarynem oraz cząstką cytryny:-) Smacznego!