Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Estetyczne, lekkostrawne, smaczne;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1179
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Łososia kroimy w kostkę o grubości 1,5cm na 1,5cm. Nadziewamy na patyczki do szaszłyków, przyprawiamy solą morską oraz świeżo zmielonym pieprzem.
Rybę smażymy na oliwie z dodatkiem masła.
Przygotowujemy ciasto na placki cukiniowe poprzez dodanie startych: cukini oraz ugotowanych ziemników do tego mąka pszenna, jajko, sól oraz pieprz.
Placuszki smażymy na oliwie aby były rumiane.
Pomidorki koktajlowe smażymy chwilkę na oliwie.
Układamy wszystko na talerzu, dekorujemy rozmarynem oraz cząstką cytryny:-) Smacznego!