Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu z Nas próbowało szpinak i wielu z nas powiedziało mu NIE! Aby szpinak polubić musi być on dobrze przygotowany, inaczej nigdy go nie polubimy, przedstawiony przepis używała moja matula.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 965
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 965
Składniki
Podgardle lub pachwinę kroimy w kostkę na skwarki i również cebulkę kroimy w drobną kostkę. Mięso pokrojone w kostkę wrzucamy na suchą patelnię tak aby pozwolić wytopić się tłuszczowi który jest w mięsie. Po zrobieniu się skwarków wrzucamy cebulę i szklimy ją do miękkości.
Następnie wrzucamy mrożony szpinak i czekamy aby zmiękł. Kolejno dodajemy śmietankę i po niej roztrzepane jajko. Resztę widać na filmie.