Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu z Nas próbowało szpinak i wielu z nas powiedziało mu NIE! Aby szpinak polubić musi być on dobrze przygotowany, inaczej nigdy go nie polubimy, przedstawiony przepis używała moja matula.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13902
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15566
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6335
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13902
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15566
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6335
Składniki
Podgardle lub pachwinę kroimy w kostkę na skwarki i również cebulkę kroimy w drobną kostkę. Mięso pokrojone w kostkę wrzucamy na suchą patelnię tak aby pozwolić wytopić się tłuszczowi który jest w mięsie. Po zrobieniu się skwarków wrzucamy cebulę i szklimy ją do miękkości.
Następnie wrzucamy mrożony szpinak i czekamy aby zmiękł. Kolejno dodajemy śmietankę i po niej roztrzepane jajko. Resztę widać na filmie.