Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu z Nas próbowało szpinak i wielu z nas powiedziało mu NIE! Aby szpinak polubić musi być on dobrze przygotowany, inaczej nigdy go nie polubimy, przedstawiony przepis używała moja matula.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37683
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3662
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 27
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37683
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3662
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 27
Składniki
Podgardle lub pachwinę kroimy w kostkę na skwarki i również cebulkę kroimy w drobną kostkę. Mięso pokrojone w kostkę wrzucamy na suchą patelnię tak aby pozwolić wytopić się tłuszczowi który jest w mięsie. Po zrobieniu się skwarków wrzucamy cebulę i szklimy ją do miękkości.
Następnie wrzucamy mrożony szpinak i czekamy aby zmiękł. Kolejno dodajemy śmietankę i po niej roztrzepane jajko. Resztę widać na filmie.