Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spinak mrozony doskonale smakuje a przy tym bardzo szybko sie go przygotowuje
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 760
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2782
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 760
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
rozgrzac olej w garnku i dodac 1 lyzke maki, zeszklic,wrzucic lekko romrozony szpinak caly czas mieszajac gotujac ok 3-5 minut, dodac 7 zabkow czosnku przecisnietego przez praske,mieszac ciagle przez ok 2 minuty, dodac jajko surowe caly czas mieszajac , kiedy sie polaczy ze szpinakiem dodac 1 lyzke smietany a na sam koniec koper , wymieszac i gotowe.doskonale laczy sie z kazdym posilkiem.