Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spinak mrozony doskonale smakuje a przy tym bardzo szybko sie go przygotowuje
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232232
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232232
Składniki
rozgrzac olej w garnku i dodac 1 lyzke maki, zeszklic,wrzucic lekko romrozony szpinak caly czas mieszajac gotujac ok 3-5 minut, dodac 7 zabkow czosnku przecisnietego przez praske,mieszac ciagle przez ok 2 minuty, dodac jajko surowe caly czas mieszajac , kiedy sie polaczy ze szpinakiem dodac 1 lyzke smietany a na sam koniec koper , wymieszac i gotowe.doskonale laczy sie z kazdym posilkiem.