Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spinak mrozony doskonale smakuje a przy tym bardzo szybko sie go przygotowuje
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
rozgrzac olej w garnku i dodac 1 lyzke maki, zeszklic,wrzucic lekko romrozony szpinak caly czas mieszajac gotujac ok 3-5 minut, dodac 7 zabkow czosnku przecisnietego przez praske,mieszac ciagle przez ok 2 minuty, dodac jajko surowe caly czas mieszajac , kiedy sie polaczy ze szpinakiem dodac 1 lyzke smietany a na sam koniec koper , wymieszac i gotowe.doskonale laczy sie z kazdym posilkiem.