Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Składniki
Mięso pokrój w kostkę i oprósz solą i pieprzem.
Rozgrzej w rondelku oliwę i krótko obsmaż mięso mieszając.
Dodaj pokrojone w kostkę warzywa i dodaj przyprawy oraz koncentrat pomidorowy. Duś na małym ogniu, aż warzywa zmiękną. W razie potrzeby podlej niewielką ilością wody.
Podawaj z ugotowaną kaszą gryczaną. Smacznego :-)