Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3054
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 186
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 921
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 651
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3054
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 186
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 921
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 651
Składniki
Mięso mielone wrzcić na patelnię i podsmażyć.
Cebule i papryke pokroić w kostkę i dodać do mięsa.Smażyć aż pepryka zmięknie.
Następnie dodać posiekany czosnek i chwilę podsmażyć.Następnie podlać wodą i poddusic do momentu aż woda wyparuje.Przyprawic do smaku.
Frytki u upiec w piekarniku według zalecen producenta.
Sos : majonez mieszamy z keczupem(powinien miec taki bladoróżowy kolor).
Porcję frytek ukladamy na talerzu lub w misce(jak kto woli ), polewamy sosem majonezowo-keczupowym, na to kladziemy porcję usmażonego, ciepłego mieska i posypujemy żółtym serem :)