Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowanie tej zapiekanki jest bardzo proste, piecze się bardzo szybko i okazuje się bardzo smaczne.
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1380
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10058
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1380
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10058
Składniki
Pierś kurczaka pokrój w cienkie plasterki. Zetrzyj trzy średnie ziemniaki na tarce do kapusty. Można go bardzo cienko ciąć nożem. Umieść masło na dnie formy. Następnie warstwa ziemniaków, trochę soli, warstwa kurczaka, trochę soli i pieprzu.
Kolejna warstwa ziemniaków, potem znowu pierś z kurczaka i ostatnia warstwa ziemniaków. Pokrój pomidora i połóż na wierzchu. Posyp serem, mozzarellą i piecz przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200C. Posyp ziołami i smacznego!