Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa kuchni meksykańskiej w polskiej odsłonie.;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Mięso kroimy w nieduże kawałki posypujemy przyprawami (ilość wg uznania) dokładnie mieszamy i smażymy na oliwie, dodajemy sos taco, kukurydzę, fasole i jeszcze chwilę smażymy. Z majonezu, śmietany i przeciśniętego przez praskę czosnku przyrządzamy sos. Placki tortilla podgrzewamy na suchej patelni (kilka sekund z każdej strony). Na każdym placku układamy liść sałaty, farsz, polewamy sosem i zwijamy.;)