Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa kuchni meksykańskiej w polskiej odsłonie.;)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 242
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 242
Składniki
Mięso kroimy w nieduże kawałki posypujemy przyprawami (ilość wg uznania) dokładnie mieszamy i smażymy na oliwie, dodajemy sos taco, kukurydzę, fasole i jeszcze chwilę smażymy. Z majonezu, śmietany i przeciśniętego przez praskę czosnku przyrządzamy sos. Placki tortilla podgrzewamy na suchej patelni (kilka sekund z każdej strony). Na każdym placku układamy liść sałaty, farsz, polewamy sosem i zwijamy.;)