Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa kuchni meksykańskiej w polskiej odsłonie.;)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7662
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2814
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7662
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2814
Składniki
Mięso kroimy w nieduże kawałki posypujemy przyprawami (ilość wg uznania) dokładnie mieszamy i smażymy na oliwie, dodajemy sos taco, kukurydzę, fasole i jeszcze chwilę smażymy. Z majonezu, śmietany i przeciśniętego przez praskę czosnku przyrządzamy sos. Placki tortilla podgrzewamy na suchej patelni (kilka sekund z każdej strony). Na każdym placku układamy liść sałaty, farsz, polewamy sosem i zwijamy.;)