Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki z mięsem w piekarniku, co mogłoby być smaczniejsze. Zawsze tak gotuję, gdy potrzebuję szybko i smacznie nakarmić rodzinę.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
Pokrój pierś z kurczaka, dodaj sól i pieprz oraz 1 łyżkę jogurtu. Pozostaw pierś do marynowania na 10 minut.
W międzyczasie posiekaj ziemniaki, posól i pieprz. Do formy włożyć połowę ziemniaków, następnie 50 g startego sera, kolejną warstwę piersi kurczaka. Resztki ziemniaków na piersi. Następnie ser i piecz pod folią przez 40 minut w temperaturze 200C. Smacznego!