Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3105
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3105
Składniki
Udko panierujemy w moidzie, soli i pieprzu.
Jabłko obiieramy ze skórki, oblewamy miodem, kroimy na kawałki.
Udko smażymy na złoty kolor z obu stron, gdy stanie się miękkie i dobrze usmażone dodajemy jabłko, smażymy je krótko z obu stron.
Usmażone udko i jabłko układamy na talerzu posypujemy oliwkami i gotowe :)