Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Warzywa czyścimy, kapustę kroimy na szerokie paski, cebulę w grubą kostkę. Mięso gotujemy do lekkiego zmiękczenia,dosypujemy warzywa z wyjątkiem cebuli i czosnku. Warzywa gotujemy "al dente".
W osobnym garnku złocimy cebulę. Dodajemy mięso z całymi warzywami i krojoną kapustą, zalewając szklanką bulionu z gotowania. Dodajemy czosnek, laur, tymianek, sól i pieprz do smaku. Dogotowujemy do miękkości.
Smacznego.