Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wątrobianki"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 43
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 707
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 56
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 43
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 707
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 56
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
Wątróbki oczyść, przekrój na pół, wrzuć na osolony wrzątek, gotuj 3 min i osącz.
Cebule pokrój w półplasterki, zeszklij na oleju. Skrop wodą, dopraw solą i pieprzem, duś do miękkości. Dodaj wątróbkę i natkę, smaż 5 min.
Z bułeczek zetnij wierzch, wydrąż trochę miąższu, nałóż wątróbkę. Posyp serem, zapiekaj 10 min w 180oC. Podawaj posypane szczypiorkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie