Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wątrobianki"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 492
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1326
Składniki
Wątróbki oczyść, przekrój na pół, wrzuć na osolony wrzątek, gotuj 3 min i osącz.
Cebule pokrój w półplasterki, zeszklij na oleju. Skrop wodą, dopraw solą i pieprzem, duś do miękkości. Dodaj wątróbkę i natkę, smaż 5 min.
Z bułeczek zetnij wierzch, wydrąż trochę miąższu, nałóż wątróbkę. Posyp serem, zapiekaj 10 min w 180oC. Podawaj posypane szczypiorkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie