Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wątrobianki"
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 636
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 636
Składniki
Wątróbki oczyść, przekrój na pół, wrzuć na osolony wrzątek, gotuj 3 min i osącz.
Cebule pokrój w półplasterki, zeszklij na oleju. Skrop wodą, dopraw solą i pieprzem, duś do miękkości. Dodaj wątróbkę i natkę, smaż 5 min.
Z bułeczek zetnij wierzch, wydrąż trochę miąższu, nałóż wątróbkę. Posyp serem, zapiekaj 10 min w 180oC. Podawaj posypane szczypiorkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
Dania główne
Ligawa wolowa w sosie winno - warzywnym.
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 636
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 28