Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wegetariańskie spaghetti"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414300
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414300
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2284
Składniki
Cebulę obrać, posiekać, zeszklić na 1 łyżce oleju. Do cebuli dodać posiekany czosnek, umytą paprykę, pomidory z puszki wraz z zalewą. Doprawić solą, pieprzem, papryką i szczyptą cukru. Dusić pod przykryciem aż do zgęstnienia, zmiksować.
Do sosu dodać pozostałe warzywa i pieczarki, usmażone na reszcie oleju, zagotować razem.
Sos podawać z makaronem, ugotowanym według przepisu na opakowaniu. Posypać parmezanem, udekorować listkami bazylii.
ok. 30 minutŹródło: Twoje Imperium