Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawane w wigilie zyskują jakiś swój niespotykany smak ale serwowane w innym czasie mogą zmienić smak dnia:) ps. rady nie od parady- dzięki elzbieta8960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13156
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4891
Składniki
cebule pokroić w piórka i sparzyć wrzątkiem, rodzynki również sparzyć ( jak ostygną) wymieszać z cukrem i śmietaną oraz sokiem z cytryny,
jabłka zetrzeć na grubych oczkach- odcisnąć sok, połączyć ze śmietaną,
śledzie pokroić w dzwonki i zalać powstałym sosem , schłodzić w lodowce 2-3 godz przed podaniem . Smacznosci:)