Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wiosenne roladki"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
<strong>Agata Skiba z Łabędziowa</strong>
Jajka gotuję na twardo, obieram, ścieram na tarce. Brokuł dzielę na małe różyczki, gotuję je do miękkości w wodzie ze szczyptą soli i cukru. Odcedzam i studzę.
Brokuły dodaję do jajek. Paprykę, cebulę i szczypiorek drobno siekam, ser ścieram na tarce. dodaję do jajek z brokułami razem z majonezem. Pastę przyprawiam solą i pieprzem, mieszam.
Nakładam ją na plasterki szynki, zawijam w roladki i obwiązuję je szczypiorkiem. Podaję schłodzone, na liściach sałaty.Źródło: Tina