Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina w winie"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Wołowinę umyj. marynaty wymieszaj, oblej nią mięso, chłodź godzinę.
Mięso wyjmij, pokrój na kawałki. Wrzuć je na gorące masło, smaż kilka chwil, mieszając. Dodaj przyprawy, wino, podlej wodą, duś około 2 godziny, co jakiś czas mieszając. Dolej wody, jeśli się wygotowała. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.
CZAS: około 2, 5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień