Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina w winie"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1127
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1127
Składniki
Wołowinę umyj. marynaty wymieszaj, oblej nią mięso, chłodź godzinę.
Mięso wyjmij, pokrój na kawałki. Wrzuć je na gorące masło, smaż kilka chwil, mieszając. Dodaj przyprawy, wino, podlej wodą, duś około 2 godziny, co jakiś czas mieszając. Dolej wody, jeśli się wygotowała. Podawaj z ryżem lub ziemniakami.
CZAS: około 2, 5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień